Skip to main content

Medos inleder hösten 2020 ett samarbete med Key2Compliance®

Medos inleder hösten 2020 ett samarbete med Life Science konsultföretaget Key2Compliance AB (sammanslagning av Symbioteq Kvalitet AB och Key2Compliance AB) för att kunna göra Focalcube till en marknadsledande lösning för digital kvalitetsstyrning inom Life Science.

Focalcube har sedan sin lansering blivit mycket väl mottaget i medicinteknikbranschen. Våra kunder uppskattar att systemet gör det lätt att komma igång och att de olika modulerna ger ett lättanvänt och komplett stöd i det dagliga arbetet.

Key2Compliance erbjuder nu sina kunder införande av kvalitetssystem direkt i Focalcube. Key2Compliance konsulter får på detta sätt en unik möjlighet att delta i sina kunders vardag. Distansarbete underlättas, compliance säkerställs, kunderna får kontroll på sin verksamhet och revisioner och inspektioner förenklas.

Samarbetet med Key2Compliance gör det möjligt för oss att vidareutveckla plattformen och nå ut till fler kunder. Målet är att våra gemensamma kunder ska kunna frigöra tid och kraft till att utveckla sina visioner och idéer.

Tillsammans arbetar vi mot Medos vision – att alla människor ska få tillgång till bästa tänkbara vård.