Framgångsrikt kvalitetsarbete

Focalcube ger dig möjligheten att lyckas med varaktiga förbättringar

Focalcube

Säkerställ att installation och service av utrustning sköts på rätt sätt

En av alla utmaningar för en kvalitetsstyrd verksamhet är att hålla full koll på installation och underhåll av utrustning och andra tillgångar. Focalcube ger er överblick och hjälper att dokumentera installation, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll. 

Assets SE List1

 


Ett enkelt inventarieregister

Focalcube ger er tillgång till ett inventarieregister där all nödvändig information om alla typer av tillgångar kan registreras, oavsett om det gäller er egen maskinpark eller utrustning ni säljer och underhåller åt era kunder under servicekontrakt.

Kraftfulla aktivitetsplaner

I Focalcube kan ni enkelt skapa olika aktivitetsplaner för varje typ av utrustning. Dessa aktivitetsplaner kan sedan anpassas i enlighet med speciella villkor i olika serviceavtal. Ni får på detta sätt full kontroll på kalibreringsintervaller och andra servicekrav.

Påminnelser

Focalcube utfärdar en påminnelse till den som är ansvarig när en planerad aktivitet närmar sig. Påminnelsen skickas ut via e-post och nås även via systemets startsida och genom vår mobilapp.

All dokumentation på ett ställe

Genom att använda Focalcube kan ni dokumentera installation, föra in serienummer på monterade komponenter, ladda upp servicekontrakt och lagra servicerapporter från både förebyggande och avhjälpande underhåll. All dokumentation lagras på ett ställe.

Full integration

Focalcbes underhållsmodul är fullt integrerad med kund- och leverantörshanteringsmodulen. Det gör att ni genom kundvyn kan få en snabb överblick över den utrustning ni installerat hos respektive kund samt eventuellt pågående och avslutat avhjälpande underhåll. Avhjälpande underhåll hanteras självklart som ärenden i Focalcubes ärendehanteringsmodul.

citat

Focalcube har verkligen hjälpt oss att bli framgångsrika i vårt förbättringsarbete. Numera kan vi involvera alla anställda i våra ärendeprocesser och även effektivt dela information med våra kunder, partners och leverantörer. Focalcube ger oss god överblick och gör det enkelt att driva våra ärenden i mål.

Andreas Sundberg
Kvalitetsansvarig, Swemac Innovation AB


Kontakt

  • 013-14 00 55
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Support

Om Medos AB

  • Focalcube utvecklas och drivs av Medos AB. Som erfarna verksamhetskonsulter vet vi vad som krävs för att få kvalitetssystem att fungera.