Framgångsrikt kvalitetsarbete

Focalcube ger dig möjligheten att lyckas med varaktiga förbättringar

Focalcube

Hela ert kvalitetssystem på ett ställe

Focalcube hjälper er att förankra ert ledningssystem. Alla processer nås enkelt från ett och samma ställe. Medarbetare hittar lätt det de behöver processägare får tillgång till verktyg för kontinuerliga förbättringar. 

 

dokumenthanteringsprocess

 

Lättillgänglig information

Det är lätt att hitta informationen man söker. Med indelning i delprocesser samt tydliga visuella flödesscheman får man god förståelse för hur varje process fungerar. Mallar och andra dokument blir lättillgängliga i samma vy som processbeskrivningen.

Smidig revisionshantering och distribution

Nya revisioner av processerna skapas direkt i Focalcube. När de är redo för införande kan de signeras elektroniskt och sedan frisläppas till teamet. Processer kan distribueras till alla som berörs och med hjälp av läst-och-förstått funktionen är det enkelt att hålla reda på vilka som tagit del av de nya uppdateringarna.

Bra överblick

Flödesscheman för att illustrera processen kan enkelt skapas med verktyget direkt i Focalcube. Det ger en extra tydlighet till processen och gör det enkelt för de anställda att sätta sig in i och förstå processen. På så sätt blir det också lättare för medarbetarna att följa processen och se nyttan med den.

Ärenden

Koppla ärenden direkt till processer för att snabbt och smidigt jobba med kvalitetsförbättringar. Fick ni avvikelser på revisionen kopplade till era processer? Koppla dessa ärenden direkt till den berörda processen för att så enkelt som möjligt kunna förbättra ert system.

 

 

citat

Focalcube har verkligen hjälpt oss att bli framgångsrika i vårt förbättringsarbete. Numera kan vi involvera alla anställda i våra ärendeprocesser och även effektivt dela information med våra kunder, partners och leverantörer. Focalcube ger oss god överblick och gör det enkelt att driva våra ärenden i mål.

Andreas Sundberg
Kvalitetsansvarig, Swemac Innovation AB


Kontakt

  • 013-14 00 55
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Support

Om Medos AB

  • Focalcube utvecklas och drivs av Medos AB. Som erfarna verksamhetskonsulter vet vi vad som krävs för att få kvalitetssystem att fungera.