Framgångsrikt kvalitetsarbete

Focalcube ger dig möjligheten att lyckas med varaktiga förbättringar

Focalcube

Ett enkelt verktyg för att hantera kunder och leverantörer

Många företag står idag utan både CRM-system och ett strukturerat leverantörsregister. Många har listor i sina affärssystem, men de är sällan tillgängliga för alla medarbetare. Focalcubes modul för kund- och leverantörshantering innehåller allt som behövs för att få försäljning, kundstöd och leverantörsstyrning att fungera.focalcube kunder

Kvalificering och godkännande av leverantörer

Med Focalcube kan ni enkelt hantera kvalificering av era leverantörer. Genomförda och kommande revisioner nås givetvis enkelt genom integration med revisionsmodulen. Som kvalitetsansvarig kan du enkelt tydliggöra vilka leverantörer som är godkända.

Integrerad ärendehantering

Givetvis är Focalcube helt integrerat med ärendehanteringsmodulen. Detta ger säljare full koll på pågående kundärenden och en möjlighet för en kvalitetsansvarig att enkelt överblicka samarbetet med en leverantör.

Integrerad dokumenthantering

Viktiga dokument såsom exempelvis brev, avtal och rapporter hanterar ni direkt i den integrerade dokumenthanteringslösningen. Systemet stödjer alla dokumentformat och upprätthåller givetvis full revisionshistorik för dessa dokument.

Ordning och reda - allting på ett ställe

focalcube leverantor detalj

Med Focalcube får ert team ordning och reda och möjlighet att vårda både kund- och leverantörsrelationer. Samla alla era kontakter, kategorisera företag och kontaktpersoner, lägg in påminnelser, konversationer, dokument m.m. Slipp oreda, stress och info-jakt!

En av utmaningarna i all kundvård och leverantörshantering är att som team hålla reda på vem som lovat vad. Med Focalcube kan ni enkelt lägga in genomförda och planerade aktiviteter, såsom exempelvis kundmöten och revisioner. Det går även att föra in anteckningar och dokument. Kommentarsfunktionen gör att ni enkelt kan utbyta information och hålla varandra uppdaterade. All information samlad på ett ställe!

citat

Focalcube har verkligen hjälpt oss att bli framgångsrika i vårt förbättringsarbete. Numera kan vi involvera alla anställda i våra ärendeprocesser och även effektivt dela information med våra kunder, partners och leverantörer. Focalcube ger oss god överblick och gör det enkelt att driva våra ärenden i mål.

Andreas Sundberg
Kvalitetsansvarig, Swemac Innovation AB


Kontakt

  • 013-14 00 55
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Support

Om Medos AB

  • Focalcube utvecklas och drivs av Medos AB. Som erfarna verksamhetskonsulter vet vi vad som krävs för att få kvalitetssystem att fungera.