Framgångsrikt kvalitetsarbete

Focalcube ger dig möjligheten att lyckas med varaktiga förbättringar

Focalcube

Utveckla verksamheten med en riktigt bra ärendehantering

Focalcube hjälper er att systematisera ert förbättringsarbete. Ni får verktyg för att involvera alla i arbetet. Långvariga och återkommande problem synliggörs och ni får stöd i era prioriteringar. Glada medarbetare och glada kunder!

Med hjälp av Focalcube ärendehantering utvecklas verksamheten och hjälper er att systematisera ert förbättringsarbete.

 

Ett system för alla ärenden

Med Focalcube kan ni hantera alla typer av ärenden, såsom klagomål, reklamationer, interna processavvikelser och miljöavvikelser. Självklart konfigurerar ni själva hur systemet ska organiseras. Sätt ägare på ärendena så att ingenting faller mellan stolarna. Alla ärenden på ett ställe - ordning och reda!

En flexibel helhetslösning

Ärendehanteringsmodulen samverkar med Focalcubes övriga moduler på ett sätt som gör ärendehanteringen till en naturlig del i hela verksamheten. Systemts basregister gör det enkelt att anpassa kategorisering av ärenden till er verksamhet och era begrepp. Givetvis kan vi också sätta upp integrationer med era övriga system!

Ständiga förbättringar - på riktigt!

Focalcube gör avvikelsehanteringen tillgänglig för alla. Problem kan lyftas och prioriteras direkt - och ingenting blir bortglömt. Som kvalitetsansvarig kan du enkelt söka fram information och analysera trender. Systemet ger dig helt nya möjligheter att visualiera problemområden, vilket är en nyckelfaktor vid förankring av förbättringsprojekt.

Alla kan delta

Focalcube gör det lätt för alla att skapa ärenden och bidra med information - till och med externa partners, kunder och leverantörer. Avancerade funktioner för prenumeration, kommentarsflöden och en personlig att-göra-lista gör det enkelt för alla att förstå vad de förväntas göra.

Anpassade flöden

Egna arbestflöden kan skapas, ni kan desgina och namnge flödena utifrån vad som passar er verksamhet bäst. Ni har möjlighet att låsa fält i specifika statusar och möjlighet att begränsa på roll- eller gruppnivå vem eller vilka personer som får genomföra en transition.

workflow-se.jpg

Kraftfull ärendelista

Kraftfull ärendelista

Ärendelistan är lättöverskådlig och konfigurerbar. Fritextsökning och avancerade filter gör det lätt att hitta ärenden. Ärendelistan kan enkelt exporteras till Excel.
Att-göra-lista

Att-göra-lista

Många "puckar" från alla håll? Svårt att hålla koll på prioriteringar? I Focalcube samlas alla aktiviteter i en sammanhållen aktivitetslista. Systemet driver på med påminnelser och hjälper dig att prioritera.
Åtkomstkontroll

Åtkomstkontroll

Användare kan enkelt delas upp i grupper för att begränsa tillgången till ärenden. Kraftfulla konfigurationsmöjligheter gör arbetet enkelt och överskådligt för en kvalitetsavdelning.
Statistik

Statistik

Focalcube ger er snabb tillgång till grafiska sammanställningar över era ärenden. Vänd och vrid på informationen - förbättra verksameten utifrån trender och problemområden.
Dokumenthantering

Dokumenthantering

Till varje ärende kan ni ladda upp och revisionshantera bilagor. Bilder, dokument och annan stöddokumentation lagras där den hör hemma - i ärendet.
Kommentarsflöde

Kommentarsflöde

I varje ärende finns en separat diskussionstråd. Detta gör det enkelt för kollegor, partners och leverantörer att diskutera pågående ärenden.
Notifieringar och påminnelser

Notifieringar och påminnelser

När ett ärenden eller en åtgärd tilldelas en team-medlem skickas en automatisk notifiering. Löpande påminnelser skickas ut tills ärendet eller åtgärden avslutats.
Uppfyller ISO-krav

Uppfyller ISO-krav

Många av våra kunder är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Vi garanterar att systemet uppfyller alla revisorns krav.
Team-inkorg

Team-inkorg

Focalcube kan kopplas till teamets supportadress. Inkommande meddelanden kan enkelt lyftas in som nya ärenden. Löpande e-post-kommunikation med kunden sköts direkt från ärendet.
Prenumerationer

Prenumerationer

Varje användare kan själv konfigurera sina ärendeprenumerationer. När nya ärenden skickas notifieringar ut till berörda användare. Självfallet underrättas ägare och andra berörda när ärenden uppdateras.
Portal för partners

Portal för partners

Externa parter kan bjudas in till en egen arbetsyta där de löpande kan skapa ärenden, delta i kommentarsflöden och ladda upp relaterad information.
Arbete i flera tidszoner

Arbete i flera tidszoner

Användare kan enkelt ställa in sin tidszon. Alla tiddstämplar i systemet anpassas automatiskt.
Export av ärenden

Export av ärenden

Ett ärende kan enkelt exporteras till Word baserat på er dokumentmall. Ärendelistan kan enkelt exporteras till Excel för analyser och sammanställningar.
Full spårbarhet

Full spårbarhet

Alla ändringar loggas med fullständig historik. Historiken gör det möjligt att återställa information och spåra ändringar vid revisioner och inspektioner.
Integrerat med andra moduler

Integrerat med andra moduler

Ärenden är en central del av Focalcubes andra moduler. Kundklagomål, leverantörsproblem, serviceärenden och revisionsavvikelser är direktlänkade i respektive modul.

citat

Focalcube har verkligen hjälpt oss att bli framgångsrika i vårt förbättringsarbete. Numera kan vi involvera alla anställda i våra ärendeprocesser och även effektivt dela information med våra kunder, partners och leverantörer. Focalcube ger oss god överblick och gör det enkelt att driva våra ärenden i mål.

Andreas Sundberg
Kvalitetsansvarig, Swemac Innovation AB


Kontakt

  • 013-14 00 55
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Support

Om Medos AB

  • Focalcube utvecklas och drivs av Medos AB. Som erfarna verksamhetskonsulter vet vi vad som krävs för att få kvalitetssystem att fungera.